Zanimljivosti

Danijela dala sinu (2) bananu i izašla na 30 sekundi: Kad se vratila, zatekla NIKAD UŽASNIJU scenu! Tuga do neba…RODITELJI PRIPAZITE! (FOTO)

U današnje vreme je nekome jako lako biti roditelj, dok imamo i onih koji se naš toliko dobro ne snalaze u roditeljskoj ulozi. Jako zahtevan i odgovoran posao koji je ponekad jako teško raditi, a dovoljno je samo malo nepažnje pa da se ugrozi dečiji život. Takva vremena su došla da su se neki stvari toliko izmenile pa je sve to i na decu itekako uticalo.

Kako sve može da ode u negativnom pravcu pokazuje nam i sledeća priča koja se desila u Engleskoj, gde je mališan po imenu Dilan Džon Džejsms izgubio svoj život jer je tik pre spavanja se udavio i to komadom banane, i za njega jednostavno više nije bilo spasa.

Uz njegovu stndardnu flašicu sa mlekom, majka Danijela je dala i pola banane, i otišla nešto do kuhinje, možda 30 sekundi da je nije bilo, a kada se vratila mali sin je već bio plav u licu. Ona je odmah pozvala policiju, a na lice mesta je došao Brajan, koji je u stvari ujak maalog deteta tako da je scena bila više nego tužna.

Kako je izjavila policiji i samim doktorima koji su došli na lice mesta, pokušavala je da ga oživi zajedno sa njegovim stricem koji je došao na lice mesta, ali je komadiš banane otišao duboko u duđnik tako da za mališana više nije bilo života.