Showbizz

DALILINA MAJKA EMINA KONAČNO ULAZI U ZADRUGU 5, KONAČNO DOGOVORILA HONORAR: Spremna da zaradi preko Dejana i Dalile, OGROMAN NOVAC

U nastavku današnjeg članka bavimo se rijaliti programima, a kada govorimo o njima definitivno ne smemo da zabotravimo na Zadrugu, koja ovih dana ruši apsolutno sve rekorde gledanosti. Svakako da najveću zaslugu u tom haosu koji se trenutno dešava u Šimanovcima pripada upravo Dalili Dragojević, koja je tamo napravila totalnu pometnju.

Podsećamo, za sve one koji nisu u ovom filmu, ona je u Šimanovce ušla sa svojim zakonitim suprugom Dejanom, ali je jako brzo ušla u emotivnu vezu sa Filip Carom, dok je Dejan par puta bio na ivici diskvlaifikacije, jer ko ne bi poludeo kada njegova supruga završi u krevetu sa drugim muškarcem, njemu ispred nosa? Čak je zatražila i razvod braka pred kamerama, a Željko Mitrović je uradio i dodatnu stvar, a to je da je unutra ubacio i Maju Marinković koja se odmah spetljala sa Filipom.

Tu je tek nastao pravi haos, jer je Dalila sada ostala bez ijednog muškarca, a prema poslednjim informacijama ona je zatražila odštetu od produkcije, jer joj se raspao brak zbog rijalitija? Njen otac Huso se toliko uznnemirio kada je video na TV-u šta radi njegova ćerka, da joj je otvoreno poručio da se ne vraža kući bez Dejana. Sada je produkcija odlučila da ode i korak dalje, te je kontaktirala i Dalilinu majku.

Naime, Emina Mujić se uskoro treba useliti u naselje u Šimanovcima. Ona sada ističe da je boli kako se Dejanova porodica obrušila na njenu ćerku i ide tamo da zavede red i mir. Ona sada veruje da je Dejanova majka Biljana Dragojević išla kod vračare da rastavi njih dvoje. Kako se navodi jako lepo će da naplati svoje učešće u Zadruzi.