Novo

DA SI ME SLUŠALA NE BI BILA NA APARATIMA! Vesna Rivas se obratila Miljani Kulić! EVO ŠTA JOJ JE JOŠ REKLA…

Poslednjih dana domaći mediji ne prestaju da pišu o Miljani Kulić, koja je poznata po svojim učešćima u rijaliti programima. Naime, Miljana je prije dvije sedmice imala operaciju u Turskoj, a ona se podvrgla operaciji smanjena želuca zbog prekomjerne kilaže. Kada se vratila u Srbiju njoj je zdravstveno stanje odjednom pogoršano, te je ona u Kliničkom centru u Nišu hitno operisana gdje joj je izvađena slezina.

Drama oko njenog stanja odvijala se danima, ona je čak bila priključena i na aparate, a bila je i u vještačkoj komi. Njeno stanje se stabilizovalo, i svi su konačno odahnuli, a povodom ove situacije oglasila se i Vesna Rivas, koja je također bivša učesnica rijalitija, i ona i Miljana su bile nekoliko puta zajedno u rijalitiju Parovi koji se emituje na Hepi televiziji. Miljana je dobila podršku od mnogih ljudi, a Vesna je sa svojom izjavom šokirala sve, a radi se o tome da je ona podijelila video snimak na kojem ona i Zola razgovaraju te je Miljana njemu rekla:

“Mene tek čeka neko za dve godine, tako kaže Vesna Rivas. I rekla mi je da ću biti diskvalifikovana u februaru, da ću doživeti nervni slom, da niko ne može da me izvede iz takta, ali da će me neka situacija izvesti”, rekla je ona, dok je Vesna uz ovo napisala: “Ih, ne “ih”, došao Bebica, bilo i diskvalifikacije… Da si me slušala duže od deset dana, danas bi sve bilo drugačije i ne bi bila na aparatima… No, šta je tu je, Miksi. Drži se, bori se, ti to možeš, Miksi”. Ostatak teksta pročitajte ovde