Zanimljivosti

DA LI VAM JE ŠTA ČUDNO NA OVOJ ŽENI- Pogledajte više puta- NJENO LICE KRIJE JEDNU VELIKU TAJNU- NEĆETE VJEROVATI (FOTO)

Džejmi Pandit, rođena u Bangladešu, živi u Kanadi i konačno se osjeća oslobođeno i ispunjeno.

O čemu se radi? Ova mlada žena je doselio u Kanadu kada je imao 11 godina, navikavao se zajedno sa roditeljima na novu sredinu, krenuo u školu i onda, sa 14 godina, počne da primjećuje da nešto ne štima, osjeća se pogrešno u svom tijelu. Ako ste mislili da su ovo greške u kucanju niste u pravu, pisano je u muškom rodu jer je Džejmi, u stvari, rođena kao muškarac a kasnije postala žena.

Ova transseksualka je punih 16 godina sakrivala svoj identitet, ali je onda došlo vrijeme da se mora reći pa ili ili…. Ona je svom vjereniku ispričala cijelu istinu o sebi. Naime, ona je sa 16 godina već počela da se ponaša kao žena, nakon što bi izašla iz porodične kuće kao muškarac, u toaletima bi se presvlačila u ženu, a kada bi se vraćala kući opet je ponavljala postupak. Naravno da to njeni (njegovi) roditelji nebi shvatili.

Zato je sa 17 godina napustila svoj dom i porodicu i prijatelje, i preselila se u Ontarijo, tamo se od početka predstavljala kao žena.

Krenula je sa hormonalnom terapijom, trajalo je to prilično dugo a onda je 2012. godine, u svojoj 24. godini napravila operaciju promijene spola.

Nakon toga se vratila u Toronto da bi bila bliže porodici, ali se teško odlučivala na neke ozbiljnije veze jer se bojala reakcije ljudi.

2016. godine je upoznala vlasnika restorana Fila Silvu (38) iz Portugala, nekoliko sedmica su izlazili, upoznali su se i sa porodicama međusobno, postali su i intimni pa su čak izjavili i ljubav jedno drugome, a onda je bilo jasno da to vodi ozbiljnoj vezi pa je ,sa strahom od ishoda, odlučila da sve prizna vjereniku.

Njenoj sreći nije bilo kraja kada a joj je Fil rekao da on nju vidi kako prelijepu ženu koju voli. On joj je pomogao da savlada svoj strah i da kaže svoju istinu i drugima, a sada planiraju i vjenčanje u idućoj godini.