Novo

Da li vam je bolji frajer od Duška? Muž je prošlost, ON je nova ljubav Jelene Karleuše, njena deca ga obožavaju! (FOTO)

Jelena Karleuša je jedna od najpopularnijih pevačica u regiji koja je postala i modne ikona i uzor mladim devojkama kada je u pitanju oblačene. Jelena je neko ko se proslavio više zahvaljujući skandalima nego svojim pesmama, a dokaz za to je što mediji skoro pa svaki dan pišu o njoj iako već godinama nije snimila ništa novo.

U fokusu u poslednjih nekliko meseci je njen privatni život i raspad njenog braka sa poznatim nogometašom Duškom Tošićem sa kojim je bila u braku 14 godina i sa kojim ima dve ćerke Atinu i Niku. Od početka veze mediji su njih na sve načine rastavljali ali se oni nisu obazirali na to i uvek su se trudili da prebrode sve probeleme i afere kojih je bilo jako puno ali je čini se situacija koja se desila za Božić bila kap koja je prelila čašu.

Kako su mediji pisali oni su se na svečanom ručku koji su organizovali u svojoj kući posvađali a prema pevačicinim navodima Duško je pljunuo i udario otvorenom šakom po licu i ona ga je prijavila policiji za nasilje u porodici. Tako je tada ovaj slučaj dobio epilog u vidu zabrane približavanja pevačici i nakon toga više nisu viđeni zajedno. Pre mesec dana je pevačica na svom Instagram profilu objavila poduži post u kojem je obavestila svoje fanove da se njih dvoje sporazumno razvode jer se Duško više ne oseća delom njihove porodice i da su e oko pravno tehničkih stvari dogovorili tako što će svu svoju zajedničku imovinu preopisati svojim ćerkama.

Sada je pevačica na društvenim mrežama objavila jedan interesantna sadržaj koji se tiče Kanje Vesta sa koojim se zapratila na Instagramu i svi se pitaju da li je nova ljubav na pomolu. Ona je podelila aplikaciju Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari i uz polovinu njenog lica se pojavila polovina upravo bivšeg supruga Kim Kardašijan. Jelena je više puta istaknula kako Vesta obožavaju i njene ćerke.