Zanimljivosti

Da li možete PREPOZNATI NAJMOĆNIJEG čoveka u Srbiji na slici: SVI umiru od smeha kada ga vide kako je izgledao, MNOGI ga ne mogu uopšte prepoznati, MOŽETE LI VI? (FOTO)

Vrijeme leti, vrijeme prolazi a naš izgled se mijenja sa godinama. Ono što svakako radimo je da se fotografišemo u svim fazama svog života i da onda kasnije možemo vidjeti ,sa vremenske udaljenosti, kako je nešto bilo.

Ranije su se puno više izrađivale fotografije, pa lijepile u fotoalbume i bile su trajni svjedok nekog vremena i nekih događaja. Danas se uglavnom ne izrađuju fotografije, čuvaju se na mobitelu ili na računarima. Istina, napravi se i puno više fotografija i snimaka jer nam je mobitel uvijek pri ruci.

Ono što je jako interesantno uvijek je pogledati fotografije iz školskog doba, iz osnovne škole ili iz srednje, pa sa mature i kasnije. Lijepo je pogledati fotografije, probati sjetit se svakog od školskih drugara, prepoznati lik i povezati sa imenom a onda naviru i sjećanja na neke događaje iz tog perioda.

Za danas smo vam spremili jednu fotku koju je rijetko ko od vas imao priliku vidjeti. Ova slika koju vam donosimo je nastala je sredinom 80 ih godina prošlog vijeka, a među ovim učenicima nalazi se i jedna slavna i poznata osoba?

Reći ćemo da se među ovim golobradim mladićima nalazi današnji predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Možete li ga prepoznati na ovoj fotografiji, ima li nešto što vas je odmah uputilo na njegov lik ili vam je neko morao pomoći? Poznato je da je Aleksandar Vučić bio odličan učenik u srednjoj školi a poslije i dobar student na fakultetu.

U svojim izjavama, kako bi se pokazao kao čovjek iz naroda, Vučić je uvijek isticao da dolazi iz srednjeg staleža, ali je opšte poznato da on pripada visokom staležu. Još u mladim danima je otkrio svoju sklonost ka politici pa je bilo i logično što je to postalo njegova profesija.

Često je isticao da ga je u djetinjstvu, najviše nervirala stalna selidba, od Zemuna do Savskog vijenca, a na kraju su se skrasili u Novom Beogradu , u Bloku 45. Takođe je poznato da nije baš bio mirni mladić, više se može reći da je bio buntovan u pubertetu, a poznato je i to da je teško sticao prijateljstva u doba adoloscencije.