Novo Showbizz

DA LI JE ONA NORMALNA?! Majka Aleksandre Nikolić burno reagovala na vezu njene ćerke i Matore, iznela svoje iskreno mišljenje o svemu

Učesnica Zadruge 4, Aleksandra Nikolić, došlo je do samog kraja rijalitija, iako su je mnogi osudili da brojne poteze pravi kako bi što duže ostala u toj kući.

Ona zajedno sa Jovanom Tomić Matora su u toku deset mjeseci imale turbulentan odnos i brojne razmirice, napokon su našle zajednički jezik, pa su posljednjih dana vrlo prisne, što mnoge zadrugare dovodi do zaključka da među njma postoji možda nešto više.

Tim povdom se oglasila i Aleksandrina majka, Slavenka Nikolić i otkrila da li je ponosna na kćerkino učešće i šta joj sve zamjeri.

– Gledam danas šta priča, zabrinula se kako će je ljudi gledati napolju kada izađe odatle… Pa da li je ona normalna?! Dijete moje, pa nisi ubila čovjeka, šta si to uradila?! Treba da se ponosiš sobom, a ne da sagneš glavu! Ona je dobar čovjek na majku, ispašta zbog svoje dobrote, i to samo tako. Ali ja kažem neka ih, neka rade šta god hoće – priča Slovenka.

Slovenka se ovom prilikom osvrnula i na potencijalnu vezu Aleks i Matore.

– Nešto se ona zamjerila sa Matorom na toj žurci. Tada su se nešto kao poljubile, ali nema ništa od toga. Moje dijete niti je lezbejka, niti je imala takvih sklonosti. Ona ima super drugova i drugarica koji su skloni istom polu, a ja Matoru volim, ima ona dobrih vrlina, ali i loših. Ne bi Aleks sebi to nikad dozvolila, znam to – rekla je Aleksandrina majka i dodala:

– Što se tiče plasmana, mislim da je Aleksandra to zaslužila. Od početka su osuli drvlje i kamenje po njoj. Ne znam da li je taj narod lud, svi se foliraju sad pred sam kraj… Prvo što ću joj reći kada je vidim je da je ona moj ponos, da je moj život, moje sunce i moje sve. Majka njoj sređuje kuću, njen sprat, kupila sam joj sve stvari. Reći ću joj samo sine odmaraj, znam da će imati mnogo obaveza – zaključila je majka Aleksandre Nikolić.