Novo

DA LI JE MOGUĆE?! “NE PRIMAMO DEBELE, RUŽNE I STARIJE DEVOJKE, NJIMA ZABRANJEN ULAZ!” – KAFIĆ NA ADI RAZBESNEO SVE, OGLASIO SE I MENADŽER LOKALA!

I danas za vas imamo jednu jako znimljivu temu , a koja je se desila na Adi Ciganliji. Naime , psolednjih godina sama tehnologija je dosta uznapredovala , pa samim tim jako često imao priliku da posvedočimo mnogo čemu , od raznih gluposti do bizarnih stanja. Svakako ljudi su se previše opustili kada je reč o internetu , pa sve i svašta pišu online , kako iz svojih , tako i iz tuđih života.

Upravo to je spotaklo da danas ne znate na internetu kome da verujete , jer je jako veliki broj dezinformacija , a koje se često viralno vrte , a nije tajna da je jako puno maltretiranja , koja znaju i kobno da završe. Upravo danas vam donosimo jednu temu koja se tiče diskirminacije , a radi se o tome da je jednaobajva postala viralna na Tviteru. Naime , radi se o tome da je osvanula objava kakk je na Adi u jednom kafiću zabranjen ulaz “ružnim, debelim i starijim djevojkama”.

Daklle , kako se navodi ovak kafić ima svetleće ležaljke u ponudi , te ih možete rezervisati samo lično. Sama ova objava pokrenula je broja pitanja , pa su se mediji i novinari uputili na ovo mesto da popričaju sa odgovornim . Sam menadžer kafića je ostao šokiran , te istakao da to nije istina , kao i da ležaljku može da rezerviše ko želi. Također je istakao da u njegovom kafiću nikad njije bilo priče o diskriminaciji , a kamoli o bilo čemu drugom.