Zanimljivosti

ČUVENI RUSKI NUMEROLOG: Evo kome kraj godine donosi NEVIĐENU SREĆU: Da li ste i VI među tim osobama?

Ukoliko se ubrajate u grupu osobama s osobnim brojem četiri ili sedam, zadnji mjesec ove godine bit će vam vrlo povoljan.

Evo kako izračunati svoj osobni broj:

Zbrajaju se samo brojevi dana i mjeseca vašeg rođenja.

Dakle, ako ste rođeni 25. augusta 1976. dodavanjem 2 + 5 + 8 je 15, a zatim taj broj smanjite na jednoznamenkasti broj, što znači 1 + 5 što je šest i to je vaš osobni broj.

I evo šta on donosi drugima:

Jedinica

Ovo je za vas vrlo dinamičan mjesec i ovdje ćete pokazati svu snagu vaše imaginacije, inventivnosti i ustrajnosti. Radit ćete više nego ikad, pa se na kraju godine možete osjećati veoma iscrpljeno. Niste opterećeni svim brigama drugih, jer bez obzira koliko ste plemeniti i potreba da mnogima budete pri ruci kao pomoć, vaša će okolina pogrešno shvatiti vaše ponašanje.

Ljubavna veza s Trojkom i Devetkom može biti vrlo zadovoljavajuća. Privlače vas daleka putovanja i možda ćete čak imati priliku za neko kraće putovanje po vašoj zemlji. Ovo bi vrlo lako mogao biti vrlo uzbudljiv mjesec za vas kada je ljubav u pitanju, stupanje u brak, ali pokušajte ipak biti manje hiroviti i emotivni.

Dva

Ako ste ikad sanjali o ogromnoj količini novca, dat će vam se prilika da vrlo lako dođete do većeg iznosa, možda kroz neki novi posao koji će vam stati na put. Očekujte dosta uzbuđenja i dosta zanimljivih prilika na poslu, a možda će tu biti i neke druge stvari, kao što su nove zaruke, ili pak nova istinska ljubav. Upoznat ćete sigurno jednu interesantnu osobu s kojom postoji velika mogućnost da ćete doživjeti burnu avanturu.

Ostatak teksta možete pročitati OVDJE.