Novo

ČUVENA MANEKENKA UBILA MUŽA! Došao je kući sa LJUBAVNICOM i rekao joj da im SKUVA VEČERU!

Ona je, mlada i lijepa manekenka a on je računarski genije, vole se i žive u sretnom braku.

Ovako bi se mogao opisati brak ruske manekenke Lile Sudakova (26) koja je krasila i naslovnice “Voguea” i njenog supruga Sergeja Popova (28). Sad je Lila optužena da je ubila svog supruga i trenutno je u pritvoru.

Na saslušanju u policiji, prilikom uzimanja izjave, ova manekenka je priznala da je ubola nožem svog supruga s kojim je bila četiri godine zajedno i u prvom trenutku je, pod suzama i tresući se, rekla da je to uradila zbog ljubomore jer je flertovao s drugom ženom, prenose ruski mediji.

Majka osumnjičene Irena Sudakova (48) je izjavila da je njena kćerka ustvari žrtva i da je to uradila iz samoodbrane. Navodno je te večeri Sergej došao kući, pripit i doveo sa sobom neku djevojku koju je upoznao u baru. Naredio je supruzi da im skuha i posluži večeru. Kada je odbila on ju je snažno počupao za kosu i bijesno udario je u noge, a, kako kaže majka ove manekenke, da to može da potvrdi i djevojka koju je on doveo u stan i koja je bila očevidac .

“Kada je rekla da će spremiti večeru, sklonio se od nje, ali se vratio opet nakon nekog vremena i opet ju je počeo snažno vući za kosu i vrijeđati. Ona je u tom trenutku sjekla povrće za salatu pa joj je u ruci bio nož. Djelovala je u samoodbrani i ubola ga nožem”– rekla je njena majka Irena.

Odmah nakon uboda nožem, Lila je tresući se odmah zvala hitnu pomoć i Sergej Popov je brzo odvezen u bolnicu ali je tamo podlegao povredama. Njena majka Irena tvrdi da je njena kćerka već duže vrijeme žrtva porodičnog nasilja, da je on u stvari bio alkoholičar koji je Lilu tukao kad god je bio pijan. Takođe kaže da je to bila bolesna ljubav. Ako Lila Sudakova bude osuđena za ubistvo, može otići u zatvor na 15 godina.