Showbizz

Čuvena ESMERALDA završila u BOLNICI: Svojom objavom zabrinula sve fanove, a evo šta joj je ustanovljeno: NAŽALOST, ISTINA JE…

Jedna od definitivno najpoznatijih latinoameričkih glumica svih vremena Letisija Kalderon, najpoznatija po ulozi Esmeralde, je ovih zadnjih dana itekako zabrinula svoje brojne obožavatelje kada je objavljena vijest da je završila u bolnici.

U međuvremenu se saznalo da je i ona fasovala zloglasni koronavirus, a vrlo brzo nakon što je ta informacija procurila u javnost i glumica se lilčno oglasila na Twitteru:

“Ja sam sada u bolnici i oko mene su zaista predivni doktori i sestre koji se stalno brinu o meni. Sada nam svima preostaje samo da čekamo i da budemo strpljivi. Hvala svima koji ste poslali poruke podrške, to mi jako puno znači.” navela je u statusu poznata glumica.

Inače Kalderon je na Balkanu definitivno najpoznatija po svojoj, epskoj, ulozi Esmeralde iz istoimene, čuvene, latino sapunice koja je prije nekoliko godina bila nevjerovatno popularna na ovim prostorima.

“Ova 2021. godina uopšte nije počela prema mojim očekivanjima i neki drugi članovi moje porodice također su zaraženi i zato vas molim sve da nas se sjetite kada se budete molili.”

Navela je kako se od samog starta ove zloglasne pandemije pridržavala svih donešenih mjera zaštite, te da je od svih njenih članova porodice samo ona za sada u bolnici, te da je u jednom momentu njeno zdravstveno stanje bilo zaista užasno.

Putem društvenih mreža ona je sve zamolila da ostanu zdravi i da se trude da vode računa o svom zdravlju, nose redovno maske, piju vitamine i maksimalno izbjegavaju masovna okupljanja. Kako kaže, disciplina je ključ kako opstati danas i nema potrebe za herojstvom ili za ignorisanjem realnosti.