Kada je na ovim našim prostorima počela pandemija, krenulo je i uvođenje svih mogućih i nemogućih mjera zaštite koji bi se TREBALI pridržavati svi građani, ali naravno ne bi to bili mi da je to tako lako.

Najčešće je neodgovornost razlog nepoštivanja tih mjera, te krajnje ignorantsko ponašanje, ali naravno postoje i oni objektivni slučajevi kada pojedinac nije u mogućnosti nabaviti sebi zaštitnu masku ili rukavice.

Ali, kod takvih onda dobivamo ovako nešto…

Kao što možete vidjeti na slikama neki se pojedinci i uprkos ogromnoj nestašici “normalne” zaštitne opreme ipak nekako snađu za zaštitu. Jer, ipak je život najvrijedniji. A i ko zna, možda vas baš vaša inovativnost i genijalnost dovede na naslovnice medija i postanete preko noći popularni. Dovoljno popularni za ulazak u rijaliti show?

Naravno, društvene mreže su preplavljene smiješnim fotografijama pojedinaca koji su se jednostavno – snašli u teškoj situaciji. Oni se na jedan veoma kreativan i duhovit način pokušavaju zaštiti od ovog nesretnog virusa.

Fotografija koju ste dijelom vidjeli iznad naslova je nastala u Splitu i ona je nasmijala mnoge korisnike interneta. Nastala je konkretnije dok je gospodin koji je na slici čekao u redu ispred jedne lokalne pekare, a slika je za kratak period postala pravi hit na društvenim mrežama.

Naime, kao što možete vidjeti ispod, on je umjesto maske na svoju glavu stavio jednu plavu kartonsku kutiju. Međutim, on je poštovao mjeru “2 metra distance”, te je sasvim mirno čekao svoj red u pekari (tačnije ispred). Međutim, ovako nešto svakako nije moglo proći nezapaženo, pa je ovaj anonimni muškarac sa svojim specifičnim načinom  zaštite od virusa postao pravi hit.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.