Novo

ČOVEK OBJAVIO RAČUN IZ RESTORANA U POZNATOM ALBANSKOM LETOVALIŠTU! Jeli školjke, lignje, salate, A KAD JE STIGAO RAČUN – ŠOK!

U poslednjim danima mnogi ljudi sa Balkana sklapaju poslednje planove pred odlazak na morske destinacije. Iako svi pričaju o velikoj ekonomskoj krizi i kkao se nema za leba, morske destinacije su pune sve od avgusta meseca. Tako da svi oni koji još uvek nosu rezervisali svoj odmor, sigurno su u jako velikom problemu jer naći neki smeštaj 5 do 12 je jako teško. Međutim, ima i onih koji sedu u auto pa se upute na slepo, pa kada dođu tamo oni traže stanare tih mesta koji drže table i nude svoje smeštaje po dva ili tri puta večim cenama.

Međutim, ako se samo malo okrenete oko sebe, možete da vidite da ima i Bugarska more, Grčka ali i Albanija. Kod njih je doduše jako mala gužva ali su tu i cene, koje će sigurno jako brzo da pročuju, pa ni kod njih više neće da bude mesta. Uveliko se već zna da je Hrvatska godinama preskupa što je normalno, jer realno iumaj najlepše more. Sa druge strane i od ove godine Crna Gora više nije tako jeftina kao što je bila a dovoljno je samo da pgoledate neke cene po društvenim mrežama iz Budve, i sve će vam tada biti jasno.

Mi tako danas govorimo o albanskim letovalištima koja su itekako postala i više engo popularna u poslednje vreme. “Letovanje u Albaniji” je i više nego popularna grupa na Fejsbuku a na njoj turisti dele slike sa raznih mesta iz Albanije. Jedan od turista je pokazao i sliku računa, a ispod je napisao ovo: ” Ksamil, 21.7.2022., riblji restoran kod centralnog kružnog toka u Ksamilu. 1kg školjki, 1/2 kg lignji, 1/2 kg gambora, dve grčke salate i piće. Svaka preporuka!”, napisao je a na računu se jasno vidi cena. Sve je na kraju koštalo oko 3 hiljade dinara.