Showbizz

Čovek je varao Prijovićku s komšinicom u njenom stanu dok je radila: Aleksandra ga momentalno ostavila zbog afere!

Aleksandra Prijović je svakako pevačic akoja se itekako povulka u poslednje vreme sa muzičke scene. ona se u potpunosti u poslednje dve godine posvetila porodici i odgajanju svoga sina Aleksandra. U tome joj svakako veliku podršku daje i suprug Filip koji je u poslednje vreme u Americi, i obnavlja biznis koji je bio malo pao zbog cele situacije sa pandemijom korona virusa.

Njih dvoje su u poslednje vreme imali par malih kriza, a sve je ulminiralo sa par svađa, a niko nije mogao da veruje da je u pitanju njegova maćeha Lepa brena. Naime, jako dugo vremena je tinjalo netrpeljivost izmeđuu njih dve, a na kraju je Aleksandra sve podelila sa medijima, jer Brena je htela da kontroliše njihov život i brak, a Aleksandra to jednostavno nije dozvoljavala.

Sada je održala i pres konferenciju povodom velikog novogodišnjeg koncerta kojeg će održati u centru beograda zajedno sa Marijom Šerifović. Pre toga je imala samo jedan privatan nastup kada je nastupala na privatnoj žurci koju je organizovala Anastasija Ražnatović, a ona je u stvari bila poklon iznenađenje od strane njene majke cece, koja je htela iznenaditi Anastasiju koja jednostavno obožava pesme od Aleksandre Prijović.

O njenom privatnom životu se i nej zmalo baš toliko, ali ono što su mediji nedavno saznali je to, da je ona odmah nakon završetka Zvezdi Granda bila sa svojim kolegom Ljubomirem Perućicom. Njih dvoje su bili čak i zaručeni ali su prekinuli nakon samo godinu dana, jer ju je Perućica prevario sa njenom kolegicom sa estrade. Vaša mišljenja o Prijovićki?