Zdravlje

ČISTI krvni sudovi su NAJVAŽNIJA stvar tokom korona virusa: OVAJ LEK svi trebate napraviti!

Svima je već odavno jasno da čak ni eksperti ne znaju kako se nositi s opakim koronavirusom, iako su od njegovog nastanka rađena različita istraživanja kako bi se napravio učinkovit lijek – vakcina. 

Za sada je naša jedina zaštita nošenje maske i izbjegavanje bilo kakvog kontakta, kao i učestalo pranje ruku, a znanstvenici su uočili da neki ljudi iako imaju zarazu i imaju samo blage ili čak nikakve simptome, dok drugi imaju vrlo ozbiljne probleme i spojeni su na respirator.

Ono što je najbitnije za svaku osobu je dobar imunitet i čisti kvrni sudovi koji našem tijelu omogućuju lakšu borbu protiv virusa. Mnogi se pitaju šta čisti krvni sudovi mogu imati zajedničko s koronavirusom, ali za sam imunitet je vrlo važno da vaša krv cirkulira bez problema i zato ih moramo povremeno čistiti.

Zato vam u današnjem tekstu donosimo vrlo upotrebljiv i efikasan recept za koji vam treba jedan mali komad đumbira, 4 limuna, 5 češnja češnjaka, 2 kašike nekog kvalitetnog livadskog meda i dvije litre vode. Ogulite češnjak i đumbir pa ga stavite u blender i nasjeckajte na manje komade. Ogulite limun i naribajte ga. Kad ste sve sastojke izrezali i pripremili, stavite ih u staklenku.

Stavite vodu u šerpu i ostavite da prokuha, a kad se ohladi, prelijte je preko smjese u staklenki. Kad se sve potpuno ohladilo, dodajte med u staklenku i sve polako miješajte dok se to ne sjedini. Uzmite jednu kašiku ove smjese na prazan želudac svako jutro i to radite tri sedmice. Odmorite se 7 dana, a zatim sljedeći mjesec nastavite uzimati ovu ljekovitu smjesu koja će očistiti krvne sudove.