Četrdesetdvogodišnja Tamara odlučila je podijeliti svoje iskustvo s crnom magijom na mreži.

Njezin suprug Bojan i ona vjenčali su se 1998. godine i od tada pokušavaju imati dijete. Unatoč svim dobrim analizama, nikad nije bilo začeća.

Išli su u sve klinike, čak su i od travara tražili pomoć, isprobali sve, i lijekove i alternative, ali nikad nisu uspjeli. Rezultirajte slikama zbog neplodnosti. Odlučila se na pokušaj zadnjeg rova ​​i otišla je ženi uključenoj u uklanjanje crne magije, koja je čim je ugledala počela otvoreno govoriti.

Radilo se o činjenici da njezina jako bliska osoba nije mogla podnijeti njenu sreću, a odmah nakon vjenčanja uzela je Tamarinu kosu i dio košulje koju je suprug nosio na vjenčanje te je dobro zamotala u platno i zalijepila na djedov lijes.

Također joj je rekao da je to učinila  osoba draga njenom ocu, njegovom najbližem rodu. Tamara je morala otići do djedovog groba, pronaći kolut s kosom i košuljom i sve to baciti niz vodu, što je i učinila. Također joj je savjetovano da zapali svijeću za ženu crnom magijom u ime zdravlja i sreće, a nikad da joj ne kaže da je saznala što joj je učinila.

Tamara danas ima djevojčicu, dobila ju je godinu dana nakon svega što je saznala i učinila za dobrobit svoje porodice.

Izvor: Balkanlifetoday.info

Preporučujemo
Loading..