Showbizz

ĆERKA Željka Mitrovića POKAZALA VERENIKA: Ruski milioner U CRNOJ BUNDI i MASNO SKUPA ČUKA NA RUCI! (VIDEO)

Djeca poznatih ličnosti odrastaju pod lupom javnosti,rijetke su situacije kada su djeca i porodica zaštićeni i sakriveni u svojoj privatnosti.

Djeca se tako naviknu na sav medijski prostor da vrlo brzo i sami počnu puniti stranice sa detaljima iz svog života. I to kakvog života-obično su to raskošne proslave, glamurozne haljine, auta i drugi detalji koji pripadaju tom okruženju.

Nedavno je Kristina ,kćerka Željka Mitrovića vlasnika Pinka, objavila na svom profilu snimak sa proslave kojom je obilježena godina dana veze između nje i njenog momka, jednog ruskog milionera, a nakon te snimke pokazala je i snimak vjereničkog prstena. I na tome nije ostalo, na instagram profilu jedne starnice objavljen je kompletan luksuzne proslave, sa balonima, cvijećem , romantičnom večerom i brojnim fotografijama njihove ljubavi.

Pored svih tih raskošnih detalja, pažnju je privukao izgled bogatog Rusa, sa skupocjenom bundom na sebi, tamnim skupim sunčanicama i veoma skupocjenim satom koji je stalno isticao .
Inače, Željko Mitrović je kćerku Kristinu dobio u prvom braku sa suprugom Milicom. Kristina je, uz saglasnost i finansijsku podršku roditelja, odlučila svoje školovanje nastaviti u Engleskoj i upravo u Londonu je upoznala svog momka, ruskog milijardera.

Očigledno je da je odmah blicnulo između njih, veza je dobro napredovala, pa su se u tih proteklih par mjeseci dobro upoznali i zavoljeli te odlučili vezu krunisati brakom. Sigurni smo da su i njeni roditelji upoznali potencijalnog budućeg zeta i da je zadovoljio njihove kriterije. Kristina je pristala na bračnu ponudu, rekla “da” svom bogatom momku, a onda je sve to potvrdila tako što je fotografiju skupocjenog prstena i velikog buketa ruža objavila na svom Instagram profilu. Brojni prijatelji i pratioci su poslali poruke čestitke a naravno ,među prvima je uradila majka buduće mlade Milica Mitrović.