Showbizz

Ćerka Merime Njegomir za ROĐENDAN objavila potresne reči: “Mama je našla NAČIN da mi čestita” (FOTO)

2021 godina je definitivno bila više nego crnapo pitanju estrade bar kada je u pitanju Srbija koja je izgubila puno vrednih ljudi. Statističari su tako pre par dana zbrojali koliko je poznatih osoba preminulo u ovoj godini i došli su do strašne cifre od broja 19. Sve je krenulo još u februaru ove godine kada je preminuo legendarni pevač Đorđe balašević. 

On je primljen u bolnicu sa teškim zapalenjem oba plućna krila te je preminuo samo nakon 7 dana. Preminuo je u 59 godini, a samo par meseci posle nakon duge i teške bolesti preminula je i legenda narodne muzike Marina Tucaković. Ona je pune 3 godine voldila veliku bitku sa karcinomom koji je kasnije totalno metastazirao. 

Pre 2 meseca napustio nas je i veliki Marinko Rokvić koji nas je napustio nakon samo godinu dana borbe sa tu morom na pankreasu a mnoge njegove kolege je potresla ova vest koja je došla kao grom iz vedra neba. Nije prošlo ni 7 dana a napusti nas i Merima Njegomir i to od iste dijagnoze i samo je bilo pitanje vremena kada ćemo opet da čujemo neku takvu sličnu vest. 

sada se oglasila i njena ćerka nakon 40 dana držanja pomena na njenu smrt. Ona je tako se podsetila na svoj rođendan koji je bio ovih dana kada ju je majka budila da joj čestita rođendan.