Novo

ĆERKA DONATELE VERSAĆE JOŠ IZDEFORMISANIJA OD MAJKE: Prizor ALEGRE koji je mnoge NAVEO NA ZGRAŽAVANJE! UŽASNO…(FOTO)

Danas za vas imamo novosti koje nam dolaze sa svjetske javne scene, a kako ste i sami mogli da zaključite pisat ćemo o jednom od najppoznatijih imena, posebno u svijetu mode. Naime, nakon što je Đani Versaće, vlasnik modne imperije “Versace”, ubijen tako što su ga njegove ubice čekale, i ispred njegove kuće ga usmrtile, njegov posao preuzela je njegova sestra Donatela, ali i njena kćerka Alegra, koja je inače bila i Đanijeva mezimica, i on joj je čak ostavio i jedan dio svojih dionica.

Njegova je sestra jako rano počela da izlazi u klubove, pa je tako sa samo 11 godina, dok je još bila maloljetna zajedno sa njim izlazila po noćnim klubovima, pa je kako je i sama tvrdila i ona poput njenog brata postala malo razuzdana. Već tada ona je počela da mijenja svoj izgled, a sa samo 11 godina počela je da blajha svoju kosu i drastično da mijenja svoj izgled. Pored raznih poroka koji su obilježili njen život, obilježile su i brojne plastične operacije, pa je ona na kraju prozvana čak i kraljicom plastike.

Danas, Donatela izgleda potpuno neprepoznatljivo, i sa tim ona ne prestaje da privlači pažnju javnosti na sebe, i upravo zbog toga ona vrlo često bude jedna od glavnih tema u medijima. Pretjeranim botoksom i brojem operacija koje je imala izgled ove nekadašnje ljepotice izaziva čuđenje, pa i zgražanje u javnosti, a ono što je sve šokiralo jeste njena izjava, kada je ona rekla da u njenom tijelu još ima mjesta za neke od operacija, a da iver ne pada daleko od klade pokazuju ona i njena kćerka Alegra, koja svojim izgledom dosta podsjeća na svoju majku. Ostatak teksta pročitajte ovde.