Novo Showbizz

CELO VREME NAS ZAVARAVALA! Jelena svoju BURNU prošlost krije ko zmija noge: EVO S KOJIM ZGODNIM TENISEROM JE BILA PRE NOVAKA..Zna i ona šta VALJA!(FOTO)

Svi dobro znamo ko je Jelena Đoković, da je ona žena srpskog najpoznatijeg tenisera svijeta Novaka Đokovića. Jelena je uz Novaka dugi niz godina, to jeste od njegovih juniorskih dana. Do sada Jelena Đoković nije pričala o ljubavnom životu prije braka sa Novakom Đokovićem, a sada je isplivao jedan detalj koji je šokirao sve.

Do sada smo imali više prilika da pročitamo na društvenim mrežama, kako razni portali najboljeg sprskog tenisera Novaka Đokovića povezuju sa mnogim lijepim i atraktivnim ženama, što njegovoj sadašnjoj supruzi Jeleni Đoković nije toliko smetalo, odnosno ona to nikada nije javno pokazivala.

Međutim, sada je u javnosti isplivao jedan detalj, a izgleda da ipak njegovoj supruzi Novak Đoković nije jedini sportista u životu, pa još i teniser u ljubavnoj karijeri. Kako smo saznali iz medija, Jelena je u svom životu, prije Nnovaka bila u ljubavi sa još jednim teniserom, a u pitanju je Ivan Bjelica Gile.

Ali, ipak po pomenutim navodima, njihova veza nije potrajala jer su u to vrijeme JElena i Ivan bili jako mladi. Također, Ivan je neko vrijeme provodio u vezi sa popularnom glumicom Hristinom Popović, ali je i toj ljubavi ubrzo dođao kraj.