Showbizz

Cela Jugoslavija je OBOŽAVALA, udavala se nekoliko puta: NAJLEPŠA žena sa ovih prostora završila sa RIBAREM: Nećete verovati KAKO IZGLEDA danas(FOTO)

Danas se vraćamo u 80-e i 90-e, period kada se živjelo puno bolje i kad su ljudi bili manje-više opušteni.

Takva je bila državna organizacija, da nije bilo pritisaka, svi su zarađivali sasvim dovoljno, a znalo se da ćete, kad završite srednju školu ili fakultet, gotovo sigurno imati posao u struci. Ono po čemu je tadašnja bivša država bila također poznata bila je dobra kvalitetna muzika, filmovi, razni umjetnici, ali i lijepe djevojke.

Mnoge od tih žena i danas su aktuelne po medijima, pa je svima jasno s kakvim je arsenalom raspolagala Jugoslavija. Za njih je najvažnije spomenuti da su u preko 90% slučajeva bile apsolutno prirodne žene, a ne poput onih koje danas imamo, prave plastične lutke, hodajući silikoni. Bilo je onih koje su bacile oko na zapad, pa su na sebi napravili nekoliko plastičnih operacija, ali danas je potpuno druga priča.

Danas imamo posla s raznim modelima i bivšim miss djevojkama. Jedna od njih je popularna Splićanka Ana Suso, koja je bila zadnja Miss Jugoslavije, a titulu najljepše je osvojila davne 1992. godine. Nakon toga dobila je dosta mnogo ponuda, poslovi su se redali jedan za drugim, ali jednostavno nikad nije imala sreće u ljubavi, samo su se pogrešni muškarci držali za nju. Još uvijek izgleda zaista lijepo i zgodno za te godine.

Nenad Bare Teklić bio joj je prva ljubav, splitski ugostitelj, a poznat po aferi s Doris Dragović. Nakon toga bila je udana za ribara Igora Franceskog, s kojim se razvela, jer ju je u njenom stanu varao s drugim djevojkama.