Novo Vijesti

CELA JUGA JE LUDELA ZA NJOM! – SKIDALA SE GOLA, dvaput se udala za ISTOG MUŠKARCA: Evo na šta danas liči, STRAŠNO(FOTO)

Jugoslavija je bila jako napredna država, ne samo u nauci i industriji nego i po pitanju kulture i umjetnosti. Filmovi i serije proizvedene tada su nenadmašivi i dan danas pamtimo mnogo tih legendarih glumaca i glumica.

Jedna od najljepših i najseksipilnijih je svakako bila Tatjana Tanja Pujin koja je osvojila srce svih muškaraca u Jugoslaviji kada je tumačila ulogu medicinske sestre u filmu “Sulude godine”. To joj je samo otvorilo vrata ka drugim ulogama, te se pojavila kao Ciganovićeva kćerka u seriji “Bolji život”, a glumila je i u uracima kao što su “Oktoberfest”, “Hajde da se volimo”, “Špijun na štiklama” i “Tako se kalio čelik”.

Po izbijanju rata je pobjegla u Italiju gdje se udala za jako uticajnog političara koji je radio kao savjetnik press-kabineta italijanskog predsjednika. On se pokazao kao ljubav njenog života jer nekad kasnije razvela od njega, vratila u Srbiju pa se onda 2013. godine opet udala za njega. Često i dan danas gostuje na RTS-u i nekim talk show programima i kao što možete vidjeti na slikama ispod, i dalje je veoma lijepa ali se vidi da je vrhunac njene karijere bio prije mnogo godina. Ipak, bitno je da je sretna a danas radi kao novinarka na TV kanalu RAI2.

Često priča o svojim glumačkim danima i o svojim brojnim umjetničkim ostvarenjima na nekadašnjoj vrhunskoj filmskoj sceni Jugoslavije po čemu je svi naravno i dan danas pamtimo.  Danas radi kao reporterka  a ona i njen muž uživaju u obnovljenoj ljubavi. Šta vi mislite o svemu ovome?