Uncategorized

CELA EVROPA ZABEZEKNUTA: POZNATA NOVINARKA IMALA ODNOS USRED PRENOSA UŽIVO! – Njena reakcija i izgovor su mnoge šokirali, a tek kada čujete šta su joj roditelji rekli.. (FOTO)

Današnja vijest nam stiže iz Danske a u kojoj je nastala prava euforija nakon što je poznata voditeljica Luiz Fišer dobila za zadatak da izvještava sa lica mjesta a prilikom otvaranja jednog svingesrkog kluba koji je više mjeseci bio zatvoren zbog pandemije korona virusa.

Na svu sreću radi se o radisjkoj voditeljici jer je ova mlada dama odlučila da u sred svog javljanja ima odnos uživo jer nije mogla da odoli igricama kojima je prisustvovala. Ona je rekla da  je to učinila jer je željela da stekne povjerenje korisnika koji ne žele da se o njima priča u javnosti i vrlo su misteriozni. Iako su na ovaj njen postupak stigle mnogobrojne i žestoke reakcije njena šefica koja je i direktorka ove radio stanice je pohvalila Luizin trud i predanost poslu a napomenula je da je voditeljka od njih dobila odobrenje da ima odnos prilikom uključenja uživo.

Direktorica Tina Kragelund je rekla kako ona smatra da je za pohvalu kada novinari eksperimentišu i donose vijesti na nove i drrugačije načine. Na društvenim mrežama se vode velike i žestoke rasprave o ovom događaju a ona sama kaže da je kada se sve sabere pozitivnih reakcija bilo više nego onih negativnih.

Dodala je i da nema momka što je umnogome olakšalo cijelu situaciju a njena majka smatra da je sve to zabavno i smiješno dok je otac rekao da je napravila super potez. Ispričala je da je ovo uradila jer je upoznala muškarca koji joj se svidio te da je odnos sa njim trajao nekoliko minuta a u klubu je provela nekoliko sati. Priznala je i da je oduševljena ophođenjem ljudi u ovom klubu i da je uživala u svakom trenutku.