Svetlana Ceca Ražnatović, poznata srpska pjevaljka i samoprozvana srpska majka, je ovih zadnjih nekoliko dana u epicentru događaja obzirom da se ona uveliko sprema da postane baka.

Za tu priliku ona je obezbijedila da joj se snajka porodi u najboljim uslovima, a beba će dobiti i posebnu kolijevku, od zlata, koja je dizajnirana po njenim uputama i željama. Ona se isto tako pobrinula da cijela vila u kojoj će kasnije njen unuk boraviti bude dezinfikovana na vrijeme.

Inače, kao što  već znamo, Bogdana je ušla uveliko u deveti mjesec trudnoće, a zakazani termin za porod je 10. juni. Oni su proteklih par mjeseci proveli u Titelu gdje su čuvali njenu trudnoću i čuvali sebe od koronavirusa. Svo vrijeme je Bogdana provela sa svojom sestrom Lidijom i sa svojim roditeljima, tako da joj sigurno nije bilo dosadno.

Ono što je također jako dobro poznato je da su Ražnotovići veliki ljubiljeti pasa. Veljko tu doduše brutalan jer on voli borbe pasa, a pit bulovi su mu omiljeni rasa, dok s druge strane, žene u familiji očekivano više vole pudlice, a imaj ih čak 5 u svojoj kući. Ali, nedavno je Ceca objavila jednu veoma potresnu fotografiju na svom Instagramu, gdje je napisala da je njen voljeni Vito uginuo.

Objavila je njegovu sliku uz emotivnu poruku gdje je pisalo “Zbogom naš mili, najljepši Vitice”. Tu je bilo dosta tužnih emotikona, a u jednom od mnogobrojnih komentara navela je kako joj je žao kako se Vito i njen unuk nikada neće upoznati.

Preporučujemo
Objavljuje BestBuy ShopSrijeda, 20. svibnja 2020.