O Ceci Ražnatović se uglavnom zna ama baš sve. Međutim, uvijek se pronađe neka mala stvar, za koju je rijetko iko znao, pa čak i oni koji je prate dugi niz godina.

Jedna od takvih slijedi u nastavku današnjeg članka.

Pjevačica Ceca Ražnatović našla se u neugodnoj situaciji kada ju je Ognjen Amidžić pitao kakvo joj je bilo prvo seksualno iskustvo, a na kraju je ipak dala neke detalje. Pjevačica se prvo pokušala izvući bez odgovora na ovo škakljivo pitanje, međutim, to joj nikako nije pošlo za rukom.

“Pa, nema se o čemu razgovarati, moje dijete je u publici, shvatit ćete … Šta je s vama čovječe, budite humani, ili bar malo normalni. I drugo, kod kuće gledam televiziju” – rekla je Ražnatovićka i nakon Amidžićevog inzistiranja međutim, ona je popustila.

“Imala sam petnaest i pol godina”, otkrila je Ceca, a kad ju je Ognjen pitao koji joj je prvi partner, pjevačica je odgovorila: “S ove daljine … sve postaje lijepo.”

Evo što je Ceca rekla o svom prvom seksu:

Na zahtjev Amidžića da komentira Anu Brnabić i njenu poziciju kao premijera, Ceca je odgovorila:

“Meni je to u redu, za mene je sve u redu, zašto ne bi bila žena na takvoj funkciji, mislim da je vrijeme, imala sam priliku upoznati Anu, ona je vrlo ugodna osoba, komunikativna, normalna žena, na zemlji …. imam samo pozitivne dojmove o njoj.” rekla je Ceca.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..