Novo

Ceca poručila iz Budve:” Ja sam MADAM, NE SPUŠTAM SE NA NIVO SVINJA, AKO UĐEM U BLATO SA NJIMA, ISTA SAM”! VIDEO

I danas se za vas dotičemo javne scene , te ličnosti koji sačinjavaju istu , a jako često daju priliku javnosti da ih komentariše. Naime , kada je reč o Ceci Ražnatović,ona je jedna od najpoznatijih srpskih pevačica , a već drugo leto za redom ona ima isrti ritual . Naime , to znači da se otisne na mesec dana na Crnogorsko primorje , gde održava svoje koncerte , a usput se i opušta. Svakako da ovde zaradi jako lepe novce , jer je poznato da su njeni nastupi prepuni , te se uvek traži karta više.

Kako saznajemo sinoć je održala koncert u Budvi , a potom je održala jedan veliki intervju za medije . Naime , ona je istakla kako se snalazi bez Marine Tucaković , jer znamo od ranije da je upravo ona zadužena za 90 odsto njenih hitova , a neosporno je da je Cceca na njju gledala kkao na majku. Također je se dotakla i medijskih naslova , te istakala da je ne pogađaju kao ranije:

Po čitav dan bih morala da demantujem i prećutkujem ludacima koji koriste 5 minuta slave i zloupotrebljavaju to što su nekada u životu imali prijateljski odnos sa mnom. Nisam žena koja voli da se svađa, prosto se ponašam dovoljno dostojanstveno da to istrpim. Jer kada vas neko uvlači u blato, niste bolji od njega. Čim uđete u to blato, evidentno je da ste svinja kao i on. A ja nisam svinja već žena koja je lepo vaspitana. Ako želite da se izdignete, dovoljno je da ne ulazite u njihovo vrzino kolo.”, rekla je ceca.. pogledajte ostatak intervjua u nastaavku ovog videa.“Čovek se nikada ne privikne sto posto da čita o sebi neproverene informacije.