Novo

Ceca Bojković joj je preotela muža, njihov okršaj svi pamte: Evo gde je danas i kako izgleda Ljiljana Lašić (FOTO)

I dnaas nam je jedna od tema kojoj ćemo da posvetimo vreme javna scena , ali onaj deo glumačke karijere. Naime , uloga Ljiljne Lašić , a koja joj je donela jako veliku popularnost jeste Tina u jednoj popularnoj seriji , a sa kojom je tada opčinila brojne muškarce . Naime ,Ljiljana je rođena 1946 godine u Kragujevcu , a u Beogradu je napravila prve korake kako u kući , tako i u sceni . Ona je danas udata , te u braku sa Vladislavom Lašićem ima sina Đorđa , a on joj je podario unuku Jovanu . Svakako ju je karijera glumice dovela doo penzije.

Međutim , ono što mnogi ne znaju jeste da je prva životna profesija ove popularne glumice bila arhitektura , a strudije je napustila kakko bi upisala Fakultet Dramskih umetnosti . Naime , razlog je bio ne baš svakidašnji , a radi se o tome da je njen suprug Vladislav se bavio scenografijom , a ona je verovala ukoliko nastavi sa arhitekturom da će da ugrozi njihov brak.

Dakle , da bi se lakše pratili Ljiljan aje uplovila u njegov svet , a na fakultetu je bila u sjajnoj klasi. Naime , Ljiljana je i pre i posle ove uloge jako vredno radila , te je čak više od 40 godina bila članica Beogradskog dramskog pozoriša. Najčešće je igrala u televizijskim serijama dok je na filmu nismo često gledali, glumila je samo u nekoliko filmskih ostvarenja. Sve je počelo od “Ima ljubavi, nema ljubavi” pa je preko “Diplomaca” došla do uloge Kristine Tine u “Pozorištu u kući”. Vaša mišljenja pišite u komentar.