Novo

Car preživljava PAKAO! Ubeđen da ga je Dalila OMAĐIJALA: Zapao sam u kandže VEŠTICE! Porodica hoće na silu da ga HOSPITALIZUJE! ŠOK I NEVERICA!

Dalila Dragojević i Filip Car, bili su dvoje učesnika koji su se najviše komentarisali u toku pete sezone rijalitija Zadruga, koji se završio prije nekoliko dana, a svima je poznato i zbog čega je to bilo tako. Dalilina prevara bila je glavna tema svih deset mjeseci koliko je rijaliti trajao, a uz nju kao njen ljubavnik i Filip je bio na meti osuda javnosti, ali dosta manje nego ona. Jer mnogi su mišljenja da je on imao više saosjećanja i griže savjesti prema prevarenom Dejanu nego ona.

Dejan je pobjednik pete sezone, koji je iz rijalitija izašao sa novom djevojkom Aleksandrom Nikolić, dok su Dalila i Filip izašli kao par, ali ubrzo su uslijedili problemi napolju, pa je Dalila javno pred kamerama prekinula sa Filipom, da bi se kasnije pomirili, a onda su opet prekinuli i sada je to zvanično. Filip je nakon dvije godine otišao kući u Crikvenicu, a jedna od najnovijih vijesti koje stižu od njega jesu te da se on svojim prijateljima požalio kako je ubijeđen da je omađijan, jer ne može na drugi način da objasni opsesiju koju osjeća prema Dalili. Inače u toku rijalitija ona je bila optužena da se bavi sa crnom magijom, te da je prvo omađijala Dejana, a kasnije i Cara i to sve uz pomoć narukvice koju je cijelo vrijeme nosila na ruci.

Tako je izvor blizak Filipu za medije izjavio sljedeće: “Car je potpuno slomljen i uplašen, siguran je da je Dalila sa majkom bacila neke vradžbine na njega, mnogo se plaši toga i baš popušta sa živcima”, a onda je dodao i ovo: “Žalio se najbližim drugovima da je zapao u kandže opasne veštice. Tvrdi da nikada neće moći da se otarasi opsesije prema Dalili i kaže da je Dejan imao sreće jer je se rešio, ali da se plaši da njemu nema spasa. Razmišlja čak i da pozove Dejana i da mu zatraži oproštaj, ali i da ga pita za savet ne bi li se nekako spasao Dalile i opsesije koju prema njoj oseća.” Ostatak teksta pročitajte ovde.