Novo

BUUUUM! NEĆE NI DA ČUJE Anastasija ne želi da joj Ceca finansira SVADBU, evo ko će sve platiti, a samo jedan detalj košta papreno…

Definitivno jedna od tema o kojoj se piše u poslednjih dva meseca , jeste veza između Anastasije Ražnatovića i Nemanje Gudelja . Naime , svi su se šokirali kada su čuli za vest da je Anastasija sa poznatim fudbalerom , jer je poznato da je do skora bila u vezi sa Đorđem , sa kojim je čak investirala u nekretninu , te započela zajednički život. Jasno je da joj nije trebalo jako puno vremena , te je se upustila u vezu sa poznatim fudbalerom , a koji igra u Sevilji.

Naime , već odavno je trebalo da dođe do upoznavanja obe porodice , ali je se sve odgodilo jer je Nemanja imao obaveza u španskom prvenstvu. Međutim , sve je se odigralo nedavno na Anastasijinom rođendanu , kada je se cela porodica upoznala sa Anastasijinom porodicom , pogotovo majkomm Ceom , a obajvili su također i zajedničku fotografiju na Inastagramu. Kako smo saznali , sppska majka nije bila upućena u organizaciju Tasinog rođedana.

“Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte”, rekao je izvor i dodao da će i Nemanja doći na rođendan.Sama torta će da košta oko 300 evra, a celi rođendan će da ju košta oko 10.000 evra. Vi nam svakako u koementare pišite mišljenja o ovoj vezi , a također i rođendanu na kojem je bilo gotovo pa pola estrade.