Novo Vijesti

BRUTALNO UBILI PROFESORA ENGLESKOG JEZIKA PA GA POKRILI KARTONIMA I OSTAVILI NA CESTI: Udarali su ga palicama, katancem s lancem, cipelarili ga i sve snimali – BALKAN U ŠOKU! (VIDEO)

Ubistvo koje se desilo u Hrvatskoj u gradu Varaždinu ne prestaje da šokira javnost u cijeloj regiji posebno što iz sata u sat pristižu novi jezivi detalji. Profesor engleskog jezika Nino Čengić je ubijen na brutalan način a četiri osobe su privedene i pritvorene.

Gradom se šire razne priče a jedna od špekulacija je i da je Nino ubijen za osvetu njegovom ocu koji je prošle godine u Međumurju rafalom pokosio i usmrtio momka starog 28 godina. Ono što je najvjerovatnije je da je profesor zadnju veče svog života proveo u klubu Kulturana te da je popio previše i provocirao je i neugodno se ponašao prenma djevojci koja se tu nalazila.

Djevojka je bila u društvu sa tri muškarca koji su profesora izbacili iz kluba a on je nakon toga pozvao policiju. Nakon što su policijski službenici sastavili zapisnik, napustili su mjesto događanja a profesor je i dalje ostao u blizini kluba.  Oko 4 sata ujutro jedan od momaka koji ga je izbacio iz kluba ga je napao, udario i oborio na pod a onda su mu se pridružili i ostali. Udarali su ga palicama i lokotom sa lancem i cipelarili ga a kada su završili sa njim, razbili su mu mobitel da ne bi mogao pozvati pomoć i prekrili ga kartonima.

Kako se saznaje navodno postoji i snimak ovog užasnog ubistva a svi koj su učestvovali u njemu su kriminalistički obrađeni i predati tužilaštvu na dalje postupanje. U stanu djevojke je policija prilikom pretresa pronašla i improvizirani pištolj i 300 metaka. Šta vi mislite o svemu ovome?