Novo

Brutalno NASILJE: Razbio čašu o glavu bivšoj ženi pred BEBOM, pa krenuo da je bode (VIDEO)

I. C., majka troje djece je teško povrijeđna kada ju je bivši suprug T. C. fizički napao u kafiću u toku susreta.

Stravičan incident desio se u ponedeljak, 28. juna oko 18 sati u gradu Soma u Turskoj. I. C. je zajedno sa bebom došla u kafić gdje se sastala sa T. C. sa kojim se razišla prije neka tri mjeseca. Na snimku sigurnosnih kamera se vidi kako sjede za istim stolom i pričaju, a u narednom trenutku T. C. ustaje, prilazi njenoj strani stola, grabi čašu i razbija joj je o glavu dok su kolica sa bebom tik do nje. Nakon toga grabi nož i kreće da je ubada i to u stomak.

Dvije žene koje su sjedile za susjednim stolom su skočile da joj pomognu i same su izvukle deblji kraj. T. C. je odgovorio silom, a ženu u žutoj majici je par puta krvnički udario, a onda je bacio na sto.

Treća žena je potom skočila i zgrabila kolica u kojima je bila četvjeromjesečna beba i sklonila je dijete u stranu, kako i ono ne bi na kraju bilo povrijeđeno.

Poslije krvničnog napada T. C. je pokušao da pobjegne iz kafića, ali su ga menadžeri i konobari zadržali do dolaska policije. I. C. je hitno prevezena u bolnicu i nalazi se u stabilnom stanju. Nije poznato u kakvom su stanju dvije hrabre žene koje su skočile da odbrane mladu majku.

– Ljudi iz okolnih lokala su htjeli da ga linčuju, jedva smo smirili situaciju – priča Murat i dodaje da za 15 godina koliko je u poslu, ovako nešto nije doživio.