Šta vi mislite kako ljubavnici i švaleri prolaze nakon što se sazna za njihovu preljubu?

Uvijek ima onih koje nikada ne otkriju, ali i onih slučajeva kada se prosto previše opusti neko od dvoje partnera, i onda se sazna i u sekundi mu se sruši čitav život. U nastavku donosimo jednu veoma interesantnu priču o ljubavnom paru koji je upao u veoma nasilno vođenje ljubavi, ali je ta posve normalna veza na kraju izrasla u nešto sasvim novo i priča je ubrzo završila na društvenim mrežama.

I to zato što se čovjek doslovno zaglavio u svojoj partnerki! Vjerovatno ste čuli priče kada se od šoka, ženski spolni organ može zgrčiti i tako u sebi zadržati partnera. Njih dvoje su zbog ove veoma banalne situacije morali da nazovu hitnu pomoć u trenutku kada su shvatili da ne mogu da se “rastave”.

Vjerujemo da su se na ovaj potez odlučili teška srca, zato što niko ne želi na ovaj način da se ponižava. Samo zamislite da ulazite u kliniku goli i zalijepljeni za partnera!

Naravno, uvijek na ovakve događaje kreću šale da mu je supruga stavila ljepilo na prezervativ, ali na kraju je istina ta da je takozvani vaginizam snašao pomenutu ženu, a o njemu smo ranije u više navrata pisali.

Ustvari je to, medicinski definisano, trenutno stanje šoka koje se može javiti kod žena, a često dovodi do ovakvih problema.

Izvor: Balkanlifetoday

Preporučujemo
Loading..