Zanimljivosti

BRUKA ZA SVA VREMENA! Žena saznala da je muž vara pa mu stavila LEPILO U PREZERVATIV! Nije ni slutila šta će se desiti…(VIDEO)

Još uvijek smo u znaku bračnih nevjera o kojima smo već više puta pisali, jer se to jednostavno stalno dešava oko nas.

Nastankom društvenih mreža mogućnost varanja uveliko se povećala i mnogo je lakše pronaći shemu sa strane nego što je to bilo primjerice prije 20 godina. Samo nekome pošaljite poruku, lajkajte i evo vašeg prvog kontakta.

Muškarci i žene to dobiju kad to učine prvi put, a niko ih ne otkrije i više nego zasladi, a onda kreće svakodnevno varanje, misle da su nepobjedivi i da nikada partner neće saznati za aferu, ali , uvijek će se nekako saznati na ovaj ili onaj način. Tada su velike svađe, razvodi, a djeca najviše pate u čitavoj priči.

Ali, imamo i one situacije kada prevarena strana lako sve sazna, se ipak pretvara da ne zna ništa, a zatim svom partneru varalici pripremi slatku i paklenu osvetu. Danas ćemo da pričamo o prevarenoj supruzi, koja se riješila osvetiti svom mužu na najgori mogući način. Ona je u saradnji sa svojim prijateljima riješila staviti samo malo ljepila u njegov kondom i to je bio njezin plan.

Kad su istu noć njen muž i njegova ljubavnica imali spolni odnos on je ostao zaglavljen u njemu i svi vjeruju da je to bio kondom natopljen ljepilom. Ali, s medicinske tačke gledišta, najvjerovatnije je da je žena doživjela grč tokom samog procesa. Doživjeli su veliku sramotu kad su stigli u Hitnu pomoć, sutradan je dobio papire za razvod.

Za kraj možete i sami pogledati kako je to izgledalo: