Showbizz

BRUKA I SRAMOTA! SEĆATE LI SE TAŠE? Htela karijeru u Americi, više od decenije ne može da se vrati kući…Kebi POZLILO kad je čuo čim se bavi…(FOTO)

U nastavku današnjeg članka posvećujemo se domaćoj estradi koja je u poslednjih 15 dana sva u znaku Nove godine. Ugovaraju se nastupi i svakako snimaju se novogodišnji proigrami i vi definitivno rade na sopstvenoj promociji kako na TV-u tako i na društvenim mrežama.

Jednostavno tako mora da bude jer imali smo pauzu od godinu dana a oni su izgubili jako puno novca u tom periodu pa se jednostavno sve rupe moraju popuniti. Mi danas govorimo o Dragan Kojić Kebi koji je imao turbulentnu godinu bar kada je u pitanju privatni život. Jako je teško proživio sve ono što je njegov sin proživeo u braku sa popularnom pevačicom Severinom a kako je izjavio pre par dana ona mu toliko i ne fali kao snaja ali se jako vezao za njenog sina kojem je bio deda u pravom smislu reči.

Međutim ovih dana je u prvi plan došla njegova ćerka Taša koja je pre 10 ak godina imala i manju muzičku karijeru koja nije nimalo dobro prošla a onda kao da je nestala u zemlju. Jako brzo se saznalo da je preselila uu Ameriku gde živi nekoliko poslednjih godina a skoro niko da i ne zna šta ona tamo radi. Ona je dobila i stipendiju za muzičku akademiju berkli te pokušava da oživi svoju mutzičku karijeru ali joj ni tamo nikako dobro ne ide.

Milioner mečmejker je ime emisije u kojoj se Taša pojavila pre par nedelja u kojoj mlade učesnice imaju šansu da izaberu milionera svog života. Kada je rekla da ima 29 godina i da je mlada zvezda u usponu žiri se malo i nasmejao a ona nije prošla dalje tako da je milioner Teo Kousouli završio sa drugom devojkom. Taša se nedavno deklarisala i kao lezbijka ne bi li što pre dobila američke papire…