Baš kad pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi – iznenadi nas nešto i to kako!

Prema medijskim izvještajima, jedan Bosanac htio je prodati svoju kćer bogatom Talijanu, koji bi mu platio nevjerovatnih 10.000 eura. Planirao je to učiniti i za svoju mlađu kćer. Maltretirao ih je i tukao, ako su se pobunili onda ih je držao na vodi.

Srećom, sve je to otkrila policija i transakcija je bila više nego sumnjiva. Sve se dogodilo u Italiji i nakon svega što je djevojčica predana socijalnoj službi, a starija se može brinuti o sebi. Taj je otac uhićen.

Ovo je primjer kako je jedan odnos mogao biti nasilan, a to, nažalost, nije usamljen slučaj, jer su danas sve više prisutni činovi trgovine ljudima. Međutim, ovo je brutalan slučaj, jer se radi o ocu i kćeri.

Brakovi su već i ranije bivali dogovoreni, ali sada je to malo drugačije. Razmislite samo, sve je bilo dogovoreno i prije, čak i kad su mladenci još djeca.

Ono što je učinio njihov otac bila je čista trgovina ljudima. Za to nema izgovora nego osobna korist za oca. Kao što pretpostavljate, djevojka se nije željela udati za ovog bogataša. Sve je to bilo prisilno, a sada se nesreća istražuje, kako bi se vidjelo što se zapravo dogodilo i detaljno ispitati ovog oca koji je učinio stvarno brutalnu stvar svojim kćerima, a ova trauma slijedit će ih cijeli život.

Nije poznato je li on psihički bolesnik

Izvor: Dobar dan

Preporučujemo
Loading..