Poznati pjevač dokazuje da mu veseli duh i starost pomažu u prevladavanju patnje zbog gubitka supruge, koja je umrla prije šest mjeseci, provodeći vrijeme s puno mlađim kolegicama.

Stari vuk, kojemu je njegova supruga umrla prije pola godine, još uvijek je u punoj snazi. Tome u prilog idu fotografije paparazza, koje su stigle u redakciju jednog srpskog portala. Tačnije, pjevač je snimljen 25. prošlog mjeseca kako uživa u zagrljaju tri put mlađe pjevaljke.

Njih dvoje iskoristili su mihotično vrijeme kako bi uživali, pa su sjeli na klupu promatrajući Dunav i zalazak sunca.

“Imali smo vrlo romantičan prizor. To je moja mala. Mala bomba je ona. Opasna kao eksploziv” – pričao je Bora i nastavlja:

“Nije me briga što ljudi misle, ne mogu ništa učiniti protiv mene. Pa, meni je danas bolje u krevetu s mladim djevojkama nego polovici mojih kolega iz razreda. Mogu im samo pokazati koliko mogu izdržati” – hvali se popularna pjevačica.

Nakon male šale, Bora je dodao da je dama koja je privukla njegovu pažnju mala Cana, s kojom je nedavno snimio duet, ali također ne krije da želi više od druženja s mlađim kolegom.

“Uh, moje dijete je sasvim u redu. Lijepa je, zna pjevati, kuha, definitivno je bomba u krevetu. Trebam to. Volim ići u šetnju i sjesti na klupu, ali teritorij mi je u kući. Cana uživa. Kaže i sama da nikada nije imala boljeg ljubavnika, veću zvijer u krevetu. Nikome je ne dam. Neću je dijeliti. Pogotovo ne sa Erom, taj neka traži sebi, ova je moja.” – zaključuje Bora.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..