Novo

BOLNA ISPOVEST SESTRE NESTALE MARIJANE IZ VELIKOG BRATA: Mislim da više nije živa! (FOTO)

U poslednjih nekoliko mjeseci kada je u pitanju naš region, bilo je mnogo nestanaka, neki od njih na svu sreću završili su se pronalaskom te osobe, drugi pak tragično, poput pronalaska tijela Mateja Periše, koji je nestao uoči Nove godine, a njegovo tijelo je pronađeno tek nakon pet mjeseci. Cijeli Balkan bio je upućen i u najsitniji detalj vezano za njegov nestanak, i svi su bili uz njegovu porodicu, ali nažalost ova priča nije imala sretan kraj.

Marijana Sajfert, koja je nestala u centru Zagreba 27.aprila, a policija je njene lične dokumente pronašla na mostu. Pronađen je i njen mobilni telefon, ali on nije poslužio kako bi se pronašle neke konkretne informacije koje bi im pomogle da se ona pronađe. Isto tako mnogi su pomislili kako je ona skočila u Savu, a potraga za njom trajala je preko dvije nedjelje, i ona još uvijek nije pronađena, pa sada su mnogi mišljenja da je njena odluka bila da ona samo jednostavno nestane. Sada se oglasila i njena sestra koja je očajna jer još uvijek nema nikakvih novosti niti napretka u istrazi, pa je Maja za hrvatske medije izjavila sljedeće:

“U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj. Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti”, kaže Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo. Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji…” Ostatak teksta pročitajte ovde.