Novo Vijesti

BOJANA UŠLA U AUTOBUS ZA VALJEVO i sela pored devojke: Kad je videla FOTOGRAFIJU, život joj se pretvorio u HOROR! – OVO NISTE GLEDALI NI U FILMOVIMA! (FOTO)

Ispovijest koju vam danas donosimo je djevojka po imenu Bojana podijelila na društvenim mrežama a njena priča je mnoge zaprepastila i komentari ispod su se samo nizali. Ona je objasnila da živi u Brogradu i da ima dečka sa kojim je bila u vezi pet godina. Krenula je u posjetu roditeljima u Valjevo a on nije mogao da je odveze pa je išla autobusom.

Na sjedištu pored nje je sjedila djevojka koja joj se činila poznata. Upitala je da li se zove Marina i da li je poznanica njene rođake a ona je odgovorila da jeste. Bilo im je drago što će ćaskanjem brže proći put i počele su razgovarati o svakodnevnim temama. Dotakle su se i godišnjih odmora i Bojana je rekla da njen dečko ide na poslovni put u julu pa će zato zajedno na ljetovanje u avgustu.

Kod Marine je bila obrnuta situacija ona je sa dečkom sa kojim je bila u vezi tri godine planirala odmor u julu. Onda su počele da pričaju o svojim vezama i Bojana je rekla kako njen momak radi u jednoj privatnoj firmi a Marina je dodala da je i sa njenim isti slučaj. Onda je Bojana spomenula kako je njen dečko lud za teretanom i da odlazi svaki dan u jednu koja se nalazi preko puta njegove zgrade.

Marina je uzviknula da je to prava slučajnost jer i njen dečko redovno vježba u teretani koja se isto tako nalazi preko puta njegove zgrade.  Kada je Bojana rekla u kojem naselju njen dečko stanuje Marina je odgovorila da stanuje u istom naselju u kojem je i njen dečko i da vjerovatno idu u istu teretanu. Ostatak pročitajte ovdje.