Novo

BLAŽENKA I MAJA RADILE ZAJEDNO U PORODILIŠTU, OBE SU SVIREPO UBIJENE: Ova ubistva povezuje JOŠ JEDNA STVAR! JEZIVO…

I danas ćemo se dotaći teme koja je potresla javnost , a koja se tiče jezivog podudaranja dva zločina koji su se desili . Naime , radi se o tome da je Blaženka koja je ubijena pre par dana radila na istom odelu u narodnom frontu baš kao Maja Đorđević , a koja je takođe ubijena. Podsećanja radi , pre par dana je se desio zločin kada je muškarac svoju suprugu ubio , predspostavlja se sekirom , te potom pressudio i sebi vešanjem.

Dakle , Blaženka je radila kao Babica , a onda se izennada poslednjih dana saznalo da postoji veliko podudaranjee , a kao što smo naglasili na početku . Dakle , ona je radila sa pomenutom Majom Đorđević , koja je ubijena također od strane emotivnog partnera ,a sve je se desilo kobne 2017te godine. Dakle , Maju i njenog sina Mihajla tada je ubio njen emotivni partner , a sve je učinjeno ispred centra za socijalni rad u Rakovici. dakle , ovaj jezivi zločin je se desio na očigled svih , a kada je to učinio on je i sebi oduzeo život.

Sledeća stvar koja je slična kod ova dva zločina jeste da su ubijene u istom mesecu , odnosno Majja je ubijena 12tog , a Blaženka 30tog jula. Dakle , maja je ubijena ispred centra i to nekoliko minta pre nego je doveo njenog već polumrtvog sina Mihajla , a kojeg je prvo na groblju u Banjici davio , te ga je ptom na Majjine oči tresnuo o beton i polomio mu lobanju. Potom je sebi oduzeo život prerezavši si grkljan.