Novo

BLAMČINA NA RTS-U! VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE NIJE ZNALA DA JE KAMERA UPALJENA: DRŽAĆETE SE ZA STOMAK OD SMEHA!

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se jedne zanimljive teme , a koja se tiče voditeljskog dela javne sccene. Naime , kada je reč o tv kanalima ,nekada je se za to mesto moralo da ume mnogo toga . Osim obrazovanja koje je bilo broj jedan da bi ste se uopšte našli u opticaju , morali ste da imate kulturu i harizmu , dok je danas nešto drugačiji slučaj. Danas je potrebno da ste samo malo zanimljivi i posao je vaš. Tko da više je fakultet zaboravljenja stvar koja vam je potrebna , a dikciju da ne spominjemo.

Jedan dobar primer može da vam bude popularna voditeljka Jovana Jeremić , koja je svojim neobičnim ponašanjem , ali i načinom na koji vodi posao uspela da se uzdigne u sami vrh. Neosporno je u javnost dospeo njen amaterizam , ali to uopšte ne smeta Željku Mitroviću , pa je odlučio da je zaposli , jer njena može se reći glupost njemu donosi zaradu , odnosno novac, a šta je najvažnije u tome svemu ako nije profit.

Upravo zbog toga se u nastavku dotičemo jednog od najpoznatijih servera , a reč je o RTS nacionalnom serveru , a kkoji inače i dalje drži određene granice kada je reč o voditeljskom delu akdra. Međutim , kao i svugde , tako se i ovde dese razni gafovi , a pogotovo su oni česti kada je reč o emisijama koje se emitiraju uživo. Naime , jedna od glavnih voditeljki danas je Lidja Marković , a nedavno ej ona bila deo jednog neobičnog slučaja na centralnom dnevniku, Dakle , ona je najavila vremensku prognozu , a voditeljka nije znala a je u eteru , pa je pevala neku pesmu i plesala.