Showbizz

BLAM GODINE: Voditeljka Pinka PONIZILA DEJANA MATIĆA, kada je kazala OVO, nastao MUK U STUDIJU (VIDEO)

Ne kaže se uzalud “Ispeci pa reci”. Treba dobro promisliti prije nego se nešto izjavi i to se odnosi na sve nas. Tako je i u privatnom životu ali i u poslovnom.

I u porodici, sa članovima svoje familije ne možemo baš sve lupiti i reći što nam padne na pamet, nego odvagati i birati riječi kako nebi uvrijedili, ili naljutili sugovornika. A na poslu pazimo još više, bilo da se radi o radnom kolegi, bilo da se radi o poslovnom partneru ili šefu. Veoma često se u datom trenutku uopšte nije ni svjesno šta se reklo nego se lampica upali tek kasnije.

A tek kad se to desi poznatim ličnostima. Onda je to prava hrana za medije, tabloide, to se onda prepričava, prave parodije na tu temu.

Posebno su “u opasnim vodama” tv voditelji koji su direktno i uživo u program. Pa nisu rijetke situacije da se tv voditelji, na primjer, u dnevniku spetljaju pri čitanju vijesti pa to ne liči na kraju ninašta.

Ili u intervjuu sa nekom poznatom ličnošću prokomentarišu izgled, oblačenje i nastup sa neprimjerenim riječima koje nisu prije odvagali.

Takve stvari zovemo “gafovi” i skoro svaki voditelj je imao svojih gafova.

Jedan takav gaf je skoro napravila voditeljka sa televizije Pink, i u istom trenutku je shvatila šta je izvalila pa se na licu vidjelo da joj je neugodno.

U toku emisije, prema program trebala je telefonom pričati sa svojim gostima, pa je jedan od gostiju sa kojim je trebala pričati bio i Dejan Matić.

Kada se Matić javio na telefon, ona mu je, vjerovatno prema navici i bez imalo razmišljanja postavila pitanje ”Da li nas čujete i vidite”.

U istom momentu su svi u studiju shvatili šta je rečeno i kakva je to glupa situacija, ali je Dejan Matić profesionalno, glatko prešao preko toga i nastavio normalno razgovarati. Dejan je imao slične situacije ali ovoj voditeljici je bilo više nego neprijatno.