Novo

BIVŠI SUPRUG OD ŽIVOTA JOJ JE NAPRAVIO PAKAO! Bolna ispovest Andreane Čekić: ZLOSTAVLJAO ME I TERAO DA PIJEM DOK PEVAM

U anstavku današnjeg članak dotaći ćemo see jedne od najpopularnijih pevačica današnjice , a koja je svoju akrijeu započela pojavljivanjem u popularnom takmičenju Zvezde Granda , a gde je samo svoju popularnost nastavila da kotira visoko. Naime , Andreana Čekić je jedna od najpopularnijih , te najtraženiji pevačica današnjice , a o njenim vokalnim sposobnostima je suludo pričati bilo šta. Međutim , da njen život nije tako idealan kako na prvu izgleda , istakla je ova pevačica , te je ispričala kakvo maltretiranje je trpela od strane tadašnjeg parteraa.

Dakle , Andreana je 2019te goine ispričala da ju je klavijaturista sa kojim je bila psihički maltretirao , te da je nikada nije gledao kao ženu i suprugu, nego više kao finansijski oslonac. – Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao ku*ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti – počela je priču Andreana tada.

Nije taj da ga je plaćala duplo više od onog što bi treblo , ali samo da bi bio srećan i zadovoljan : – Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finansijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga – rekla je pevačica tad i objasnila šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom. Ostatk teksta ovde.