Novo

Bivši savjetnik kraljice Elizabete iznio ŠOKANTNE DETALJE: Ovo je prava istina o braku princeze Dajane i princa Čarlsa! OVO SVI MORAJU ZNATI

Priče iz kraljevskih odaja i Dvora su uvijek bile veoma interesantne, pune ljubavi, strasti, prevara i zavjera. I tako kroz vijekove.

A stanovništvo voli gledati taj luksuzni život, svu tu raskoš i ljepotu pa voli slušati i te priče o pripadnicima kraljevskih porodica.

U Evropi imamo još nekoliko kraljevskih porodica ali je ona najpoznatija ili se pak najviše o njoj piše, je ona britanska. Iskreno, kada se kaže kraljica ili princ svi odmah pomislimo na Englesku. Vjerovatno što su imali jako puno posebnih priča u svojoj porodici.

Mnogi eksperti koji se bave slavnim i poznatim su složni da je princeza Dajana upravo ta koja je doprinijela tolikoj popularnosti ove kraljevske familiji.

Počev od dana kada je objavljena njihova veza pa do njenog kraja. Paparaci su pratili mladu Dajanu još kao vjerenicu,pratili njen posao, oblačenje, ponašanje i nisu posustajali. Kada su se vjenčali to je postalo još intenzivnije, svima je bila interesantna ova veza-prelijepe mlade djevojke i starijeg princa koji joj izgledom baš i nije ravan. Došli su i sinovi a stalno su se provlačile priče i glasine da njihov brak ne funkcioniše i da je princ Čarls sve vrijeme u vezi sa svojom prvom ljubavi sa Camilom Parker .

A Dijana je plijenila gdje god se pojavila, bila je aktivna u mnogim projektima širom svijeta tako da je bila i poznata i popularna na cijeloj planeti. Njen život završen je tragično, u saobraćajnoj nesreći a onda su počele da izviru razne informacije, od teorija zavjere do navodnih tajnih podataka o njihovom braku. Pa su snimani i filmovi i serije koji prikazuju njihov brak i tu se pobunio javno bivši savjetnik kraljice Elizabete Dik Arbite koji tvrdi da serija ne pokazuje pravu istinu sa početka njihovog braka.

On tvrdi da su Čarls i Dijana bili veoma zaljubljeni na početku braka, da su bili jako sretni i da su živjeli idilično.

On se prisjeća njihove prve turneje nakon vjenčanja, u Australiji , a Dijana je pažnju privukla ne samo svojm pojavom nego i podatkom da je to prva princeza od Velsa u zadnjih 80 godina.

Prema riječima Arbitera, svi oni koji su bili u pratnji prinčevskog para su mogli da vide da su zaljubljeni, da ne skidaju ruke jedno s drugog i da je Čarls vrlo često Dijanu tapšao po stražnjici.

Usput je još dodao da su u seriji prikazali kraljicu Elizabetu kao hladnu osobu a da ona u stvari uopšte nije takva.