Novo Showbizz

BIVŠA DEVOJKA MIHAJLA ŠAULIĆA SE POJAVILA NA SLAVLJU: Popularna pevačica pevala kod Luke Adžića, svi se zabezeknuli!

Mladi fudbaler Crvene Zvezde i unuk Šabana Šaulića, Luka Adžić je proslavio sinoć rođenje kćerke u jednom prestoničkom restoranu, a uz njega su se radovali i članovi njegove porodice, njegova majka Sanela, tetka Ilda, ujak Mihalo i baka Gordana.

Članovi cijele porodice Šaulić su slavili do ranih jutarnjih sati, a mnogi su primjetili da je na ovom slavlju bila i Aleksandra Mladenović koju su povezivali sa Mihajlom.

Iako je bila gošća Aleksandra se prva latila mikrofona i zapjevala na uvce bivšem momku s kojim je očito ostala u dobrim odnosima. Osim što je pjevala, Aleksandra je sve šokirala izgledom s obzirom na to da je imala poprilično veliki dekolte u koji su svi samo gledali.

Aleksandru je s vremena na vrijeme odmjenjivala i kolegica Aleksandra Prijović koja je sa suprugom Filipom isto tako bila gošće na slavlju.

Luka je sa suprugom Aleksandrom dobio kćerku, a sinoć je bio pod utiskom te nije mogao puno da govori za medije, a umjesto njega lijepe vijesti je prokomentarisala njegova baka Goca:

– Ja sam sa 39 bila baba, ovo je prirodan slijed stvari, navikavam se, kategorija prabake nije nešto, nek me zovu nana. Imaju ekipu za čuvanje, tu je i baka Sanela. Šaban bi bio preponosan, Luka je njegov prvi unuk, bio je vezan za njega mnogo. Sretna sam, tužna sam što nije ovde, ali on je u našim srcima, uvijek je tu. Šaban živi kroz nas sve. Nisam još vidjela praunuku, snajka je dobro. Prije pune 23 godine, Sanelu je sa Lukom porodio isti doktor koji i Aleksandru. Luka je u euforiji, on se vraća brzo za Belgiju, mi idemo u Ameriku – rekla je Goca.