Showbizz

Bila je najbogatija srpska pjevačica sa poslugom i vozačem a ONDA JE POSTALA OVISNIK I bankrotirala! Pogledajte čime se danas bavi da bi PREŽIVJELA

VJerovatno se svi još jako dobro sječate čuvene pjevačice Dunje Ilić koja je nedavno napunila 28 godina, ali je upamćena po brojnim skandalima koji su je pratili kroz njenu dosadašnju karijeru, a koliko tu materijala ima mogao bi se i film snimiti.

Ona je tokom svog života bukvalno preživjela sve i svašta. Rođena je u jednom bogatoj porodici, kako je sama rekla, imala je sve što je poželjela od svog ličnog šofera, pa do sobarice, ali je veoma često kao dijete bila jako usamljena. Roditelji su je stalno, kako tvrdi, zanemarivali.

“Sa možda 12 godina počela sam piti, a na kraju je to bila čitava jedna boca dnevno” jednom prilikom je priznala Dunja. Ona se, gostujući u emisiji “Inspiracija danju – inspiraciju noću” prijestila na kratko i svog djetinjstva i odrastanja koje je zapravo proteklo, kako je kazalo, u luksuzu, odličnoj finansijskoj situaciji, ali i nedovoljnojn posvećenosti od strane njenih roditelja.

“Problem koji sam imala sa pićem je eskalirao kada sam napunila 15 godina jer su se tada moji roditelj razveli. Otac je u to vrijeme bio u jednoj veoma nezdravoj vezi, dok je moja majka veoma teško podnijela taj razvod. Imala sam zbog toga čitavu kuću na raspolaganju i koristila sam to da se provodim sa svojim dečkom koji je tada imao 20 godina. Imala sam sve. Šofera, poslugu, sve. Nikada nisam otišla u prodavnicu, nisam imala pojma kakve su cijene najobičnijih stvari u prodavnicama.” priznala je Dunja te je naglasila da je živjela u totalnom izolovanom, nekom svom, svijetu i da se posvetila kasnije pisanju knjiga.

Ostatak teksta OVDJE