Showbizz

Bila je NAJATRAKTIVNIJA pevačica u Srbiji, a onda se udala za 30 godina starijeg: SVI MISLE DA JOJ JE DEDA, a ona kaže da ga voli…(FOTO)

Devedesete godine prošlog stoljeća sigurno su bile vrlo unosne godine za pjevačku industriju, jer se tada pojavio vrlo velik broj izvođača i grupa, što je bio velik uspjeh.

Dosta njih je uspjelo i ostali su poznati i rade i danas, dok imamo i one koji su jednostavno nestali s lica zemlje samo par mjeseci ili godina nakon naglog uspjeha. Svi dobro znamo kada se pojavio super uspješan kvartet nazvan “Modeli”, koji su činile 4 prekrasne djevojke iz Srbije.

Bili su u svojevrsnom plesnom stilu, a njihove su pjesme govorile o novcu, moći, uticaju i drugim stvarima. Bilo je tu dosta afera vezanih uz njih, a najveća koja se i danas čita bila je ta da uopće ne znaju pjevati i da im je sve to neko drugi snimio te da su stalno nastupale sa playbackom. Na nesreću muške publike, grupa se raspala davne 2000. godine.

“Noć je jasna nad Srbijom”, zadnja je pjesma koju su one snimile i ona zaista preslikava čitavu situaciju u Srbiji početkom 2000-ih. Ivana Berendika, jedna od ove 4 prelijepe djevojke, imala je najbolje vrijeme u životu, jer se poslije udala za jednog od osnivača tvrtke Google, Thomasa Jermoluka, koji je čak 30 godina stariji od nje, šta mislite o ovoj razlici u godinama?

Koliko je njihova ljubav stvarno velika govori i činjenica da je ona njemu 2016. rodila blizance, a zaljubila se u njega jer oboje imaju isti slobodan duh.