Novo

BILA JE MILIONERKA, VOLELA MARINKA ROKVIĆA, STVORILA IMPERIJU I UMRLA MLADA! Ni sveću joj nisu zapalili TAJNE MILIONA BOŽEN ŽUMBOR!

Kakoa ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka prisjetit ćemo se jedne žene koja je u Srbiji ali i regionu bila itekako poznata, a riječ je o Božen Žumbor koja je za ove prostore dosta toga uradila, a žalosno je to što je ona na kraju umrla sama, a na njenu sahranu niko skoro da nije došao. Njena Božen kozmetika doživjela je veliki uspjeh, a onda je ona iznenada preminula 2012.godine, a ono što je zanimljivo, i što ni dan danas nikome nije poznato jeste to kome je na kraju pripala njena velika imperija, i multimilionerska kompanija, kao i sve njene nekretnine koje je posjedovala.

Ova žena je u poslovnom smislu itekako bila uspješna, dok u privatnom životu i nije bilo baš tako, jer ona nikako nije imala sreće u ljubavi, a poznato je da je ona bila mnogo zaljubljena u pokojnog pjevača Marinka Rokvića, i oni su inače bili dvije godine u vezi. Kako smo već naveli, najžalosnije je što njoj na sahranu niko nije došao, ali bila je tu Nada Topčagić. Kada je riječ o njoj i pokojnom pjevaču, on nije htio da se za njih dvoje sazna jer je bio već u braku sa Slavicom, koju je itekako varao, a Božen je u njega bila ludo zaljubljena.

Zanimljivo je to da je jednom prilikom izvor koji je bio blizak porodici i koji je bio upućen u sva dešavanja rekao sljedeće: “Marinko je na nastupu u kafani „Jugoslavija“ u Roterdamu upoznao Božen, i tu je odmah zaiskrilo. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pevač je svima pričao da ništa ne oseća prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak”.