Showbizz

Bila je jedna od najpoželjnijih žena 80-tih, MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM! Sreće u ljubavi nije imala : ” Vređao me i ponižavao da bi se on osećao bolje…” A na šta danas liči, pogledajte ! (FOTO)

Nju i njene pesme sigurno svi znate , bila je jedna od pop diva svog vremena. Njeno ime je bilo nezaobilazno na svim top listama.

 

 

Marina Perazić , pevačica ispred svog vremena , je bila jedna od začetnica elektronskog zvuka na našim prostorima. Njene pesme su obožavale generacije 80.-tih , a i danas se rado slušaju , i malo ko da ih ne zna od reči , do reči . Osim toga Marina je važila za sex simbol osamdesetih godina , imala je sve što se od jedne devojke moglo poželeti , od stasa , do prelepog lica .A časopis “Rock” je njenu pesmu “Ja sam lažljiva” proglasio najvećim hitom te godine , Marinu Perezić  najseksipilnijom i najpopularnijom pevačicom. 

Ono što mnogi ne znaju jeste da njen životni put i nije bio tako jednostavan i lagan. Iako je u prvi mah živela sretan , ispunjen život na krilima popularnosti i uspeha , vrlo brzo su ta krila počela da se tope , a njen život i njena karijera su krenuli u sunovrat , nepovratno.

U ljubavi nije imala sreće , u njenom braku sa bubnjarom EKV grupe ,Ivanom Fercerom Firčijem , je kako pevačica navodi , pretrpela zlostavljanje od strane svog muža. Što je ostavilo duboke ožiljke na njenoj duši. Marina je sa Firčije počela da živi u vanbračnoj zajednici 1988.godine , iz te ljubavi su se rodile i dvije kćerke , Mija i Luna.

 

 

Marina je već tada , dok živela u Americi , radila mnoge poslove koji nemaju veze sa muzikom , da bi prežive i prehranila porodicu. Par se rastao 1997.godine , kada se Marina sa decom vratila u Hrvatsku. Otvoreno govori o tome da je sa bivšim , nevenčanim , suprogom preživela pravi pakao.

-Neprestano je imao promene raspoloženja , zlostavljao me je jer je bio jako nezadovoljan svojim životom, zbog čega je često znao da se ponaša nasilno.Lečio je komplekse na meni , vređao me i ponižavao da bi se on osećao bolje. Jednostavno to je njegova narav. Nikada mi se nije izvinio. Nije mi bilo lako biti samohrana majka , ali moja sloboda mi je najvažnija. Luna i Mija se dobro slažu sa tatom , rade za njega u njegovom klubu u Novom Sadu , i drago mi je da je tako.

Pored kraha na ljubavnom planu , Marina nije imala uspeha ni u poslovnom. Navodi  da se oseća poraženo , što ona kao žena od 57 godina sedi kući sa diplomom građevinskog inžinjera i nema nikakva primanja, kaže da bez svojih povremenih gaža ne bi uspevala da preživi. Mediji su špekulisali i da je njen ulazak u rijalitije poput “Farme” , potaknut upravo pitanjima njene egzistencije i preživljavanja.