Novo

BEZ REČI ISTRČAO IZ TAKSIJA I NIJE JOJ SE JAVIO 27 GODINA: Tek sad je saznala ŠTA SE STVARNO DESILO, neverovatno!

U nastavku dnašnjeg članka dotaći ćemo se svetske javne scene , a koja je itekako zastupljena , te su njene ličnosti popularne i kod nas. Naime , danas vam donosimo jednu priču o ljubavi dvoje mladih glumaca , a koji su bili u jeku slave. Lepa glumica Lesli Man je na početku karijere upoznala glumca Dejvida Duhovnog, kome je odmah privukla pažnju , a ono što je zanimljivo jeste da je samo pre nekoliko meseci iznela zanimljive detalje o njihovom odnosu.

– On je tako sladak. Upoznala sam ga pre 27 godina, dok smo radili u Vankuveru. To je bio moj prvi posao, serija po imenu “Birdland”. On je snimao “Dosije iks”- rekla je glumica. Ona je otkrila i da je sve išlo ka tome da će Duhovni i ona postati par. – Pomislila sam: “Stvarno mu se sviđam. Možda ćemo biti u vezi ili tako nešto” — prisetila se Lesli. Dakle , Dejvid je odlučio da je pozove na snimanje serije , a ona njega na žurku povodom noći veštica u sobi hitela , gde su se nakon zabave uputili u bar na piće. a njima je krenula i njena najbolja drugarica. Međutim, desila se stvar koja je šokirala.

– Ušli smo u taksi i on ga je iznenada zaustavio, izašao iz automobila, otrčao i nije mi se obratio 27 godina- ispričala je Lesli u jednom intervjuu. Ona je istakla da ju je decenijama kopkalo zbog čega se sve tako završilo. Čekala je na odgovor godinama, a onda je sudbina namestila da se sretnu na snimanju jednog projekta. – Skupila sam hrabrost da ga pitam šta se desilo. “Zašto si izašao iz taksija?”, pitala sam, a on je rekao: “O, da, da, da… Sećam se toga kroz maglu. ne znam. Verovatno sam samo zaboravio marihuanu u sobi ili tako nešto”. Eto, nije bilo lično. Samo mu je bila potrebna marihuana.