Zanimljivosti

Bazdilo mi je iz usta, GADILA sam se rođenom suprugu! Nije hteo da spava sa mnom… Našla OVAJ recept i rešila se velike muke!

Vjerujemo da će mnoge ova tema da privuče, jer po samom naslovu mogu da zaključe o čemu mi to danas pišemo. Veliki procenat osoba danas ima ovaj isti problem, a oni nisu ni svjesni dok im neko ne kaže, i onda ga dovede u jako neprijatnu situaciji.

Ali, kada ljudi postanu svjesni toga počnu da koriste razne sredstva kao što su žvake, a od kojih i nemaju neku veliku pomoć, to traje nekih 10 do 15 minuta i to je to. Zatim krenu da gledaju reklame o kaladontima koji koštaju po nekoliko stotina, ali sa njime i nema nekog vleikog rješenja. Tako vam mi danas donosimo iskustvo jedne žene koja nam dolazi iz Velike Britanije kojoj je toliko smrdilo iz usta, da ju je na kraju počeo da izbjegava i njen muž.

Također, on je izbjegavao i seksualne odnose s njom, a ona je probala i kaladont i žvake, ali je shvatila da čak ima i pokvarene zube, pa je i njih popravila ali situacija se uopšte nije mijenjala. Tada je ona na internetu pronašla jedan jako zanimljiv recept, koji joj je u potpunosti promijenio cijeli život.

Potrebna je jedna šoljica vode, sok od 2 limuna, kašika meda, pola kašike cimeta i kašika sode bikarbone. Sve ove navede sastojke pomiješajte i dobijete gustu masu koja je njoj spasila život. Ona je sa ovom smjesom krenula da pere zube 3 puta na dan i zauvijek je uspjela da se riješi neugosnog smrada.